opc_loader

Menu

Wilde Bijen Parade door Laura Surentu en Marieke van Middelkoop KINDERBOEK

19,95
  • Alles wat je als imker nodig hebt
  • Diverse soorten honing (Bio)
  • Bijenproducten, ideaal als cadeau

Wij mogen diergeneesmiddelen verhandelen.

Beschrijving

KINDERBOEK WILDE BIJEN PARADE

De honingbij - die kennen we. Maar er zijn nog heel veel andere bijen en hommels: de wilde bijen. Grote wolbij, tuinhommel en dikpootbij, ze hebben allemaal hun eigen verhaal en hun eigen manier waarop ze nuttig zijn. Op hun eigen bescheiden manier dragen ze bij aan bestuiving en een gezonde balans in de natuur.

'Wilde bijen parade' biedt een podium aan al die andere bijen: wat zijn wilde bijen, hoe leven ze, wat hebben ze nodig en hoe kun jij ze helpen. Dit boek geeft je een inkijkje in de wonderlijke wereld van wilde bijen en laat je zien hoe geweldig ze zijn! Met grote kleurrijke platen van 40 verschillende illustratoren die de bijen een warm hart toedragen.

'Wilde Bijen Parade' staat boordevol nuttige, leuke weetjes over bijen en originele doe-opdrachten. De bijzondere illustraties kleden het geheel mooi aan. Een feest om in te lezen en naar te kijken! 

Geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar. De auteurs hopen dat dit boek ertoe bijdraagt  om kinderen bewust te maken over het belang van bijen.

Beoordelingen ()
Wilde Bijen Parade door Laura Surentu en Marieke van Middelkoop KINDERBOEK heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Wilde Bijen Parade door Laura Surentu en Marieke van Middelkoop KINDERBOEK
Review plaatsen

Meest recente reviews