opc_loader

Menu

Imkerij de Linde

Dit is de webwinkel van Imkerij De Linde uit Olland (Sint-Oedenrode) u kunt betalen met iDEAL.

U kunt bij ons terecht voor imkersartikelen, diverse soorten honing, Nederlandse Biologische honing van Imkerij Bio bij De Linde, stuifmeel (pollen), propolis, koninginnegelei (bijenmelk), honingwijn, cosmetica, bijenwaskaarsen kortom alle producten van de bijen.

Afhaaltijden:

woensdag van 13.00 tot 20.00 uur

en

zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur

U kunt tijdens de afhaaltijden betalen met uw pin-pas.

We verhuren bijenvolken voor de bestuiving van uw gewas dit betreft zowel de bestuiving in de binnenteelt als de buitenteelt.

Hierbij gaat het om de bestuiving van de volgende gewassen: aardbeien, rode bessen, pruimen, kersen, blauwe bessen, peren, appels, frambozen, courgettes.

Indien u graag bijenvolken wilt huren of heeft u een andere vraag, neem dan tijdig contact op met Imkerij De Linde 06-20372232.

Bijenvoeding / Invertsuiker

Voor een bestelling van een pallet voer in kannen of emmers bel ons.

Losse bietsuiker in zak van 25 kg of rietsuiker in zak van 25 kg; beiden soorten suiker dienen van tevoren besteld te worden.

Ook kunt u bijenvoeding bestellen in container met een inhoud van 1000 kg.

U kunt ons bellen of mailen voor de prijs.

Geschenkpakketten of kerstpakketten

Ook kunt u honing of eigen gemaakte bijenwaskaarsen bestellen voor bijvoorbeeld uw geschenkpakket of kerstpakket. Indien u laat weten hoeveel streekproducten u wilt hebben? Dan wordt uw pakket in overleg samengesteld.

U kunt via de webwinkel uw pakket samenstellen in een mandje.

Heeft u hierover vragen bel ons even op nummer 06-20372232.

Speciale crèmehoning

OLLAND ROYAL in pot van 250 gram of 450 gram

Dit is crèmehoning met 5% koninginnegelei (royal jelly) en 5% stuifmeelkorrels (pollen) voor extra energie bij herstel van ziekte of voor topsporters voor die gaan voor het leveren van topprestaties!

Alle imkersartikelen zijn uit voorraad leverbaar.

Op dit moment zijn ruim 900 artikelen via onze webwinkel te bestellen www.imkerswinkeldelinde.nl

Niet alle verkrijgbare imkersartikelen staan in onze webwinkel. Heeft u vragen over artikelen die u niet terugvindt in onze webwinkel, neem dan contact op door te bellen of te mailen.

Bellen naar 06-20372232 of mailen naar info@imkerswinkeldelinde.nl

Alvast vriendelijk bedankt voor uw aankoop en heel veel plezier ervan!

Kartuizergeheimen zijn bij Imkerij De Linde te koop en te bestellen via www.imkerswinkeldelinde.nl hier kunt u de volgende producten bestellen, Kartuizer waskaarsen verpakt per 2 stuks, Kartuizerhoning 250 gram, Dionysius Kartuizerwijn 50 cl, Kartuizerthee, Kartuizer Dommelelixer 50 cl, Kartuizer beeld groot, Kartuizer beeld klein en diverse boeken. Voor verdere informatie kijk op de website van Imkerij De Linde.

Imkerij De Linde staat altijd voor u klaar met persoonlijk advies over alle imkersbenodigheden, het imkersvak, honing, bijen, koninginnen en de verhuur van bijenvolken voor bestuiving van uw gewas.

Voor uitleg over het houden van bijenvolken kijk naar het filmpje van Ger Gedaon

Graag tot ziens in Olland bij Imkerij De Linde.

Imkerij De Linde .... om van uw hobby een succes te maken!

Marcus Mesu & Mirjan Hendriks.