opc_loader

Menu

Biologische honing kopen nabij Eindhoven

Op de website van Imkerij de Linde in het Brabantse Sint-Oedenrode vindt u allerlei benodigdheden die een imker goed kan gebruiken, zoals speciale honingemmers en honingslingers. Ook kunt u hier heerlijke biologische honing kopen.

Hoe wordt honing gemaakt?
Honing is van oorsprong een natuurlijk product. Honingbijen zuigen nectar uit bloemen op en vermengen dat met hun speeksel, waardoor honing ontstaat. Een deel van deze honing slaan ze op in de honingraten. Nadat de honing uit de kast is gehaald, wordt de honing geslingerd, gezeefd en in emmers opgevangen. Daarna wordt de honing weggezet, dit proces heet het rijpen van de honing. Na twee tot drie weken kan de geoogste honing in potten worden gedaan en zijn ze na het aanbrengen van het etiket klaar voor de verkoop. 

Waarom voor biologische honing kiezen?
Biologische honing wordt gemaakt van nectar die de bijen halen uit bloemen die groeien in natuurgebieden en gebieden zonder industrie, snelwegen en niet-biologische landbouw. De de biologische honingbijen overwinteren op speciaal biologisch gecertificeerd suikerwater.


Biologische honing kopen
Imkerij de Linde is gevestigd in Sint-Oedenrode, een Brabants dorp in de buurt van 's-Hertogenbosch en Eindhoven. Zij verkopen Nederlandse biologische honing maar ook diverse andere honingsoorten. Kies bijvoorbeeld voor acaciahoning of koolzaadhoning. Of probeer eens een honing waar kruiden als kaneel of vanille aan toegevoegd zijn voor een bijzondere kruidige smaak. Bij Imkerij de Linde worden vloeibare honingvarianten verkocht, die bijvoorbeeld geschikt zijn voor in de thee of salade of natuurlijk om mee te bakken. Ook de beter smeerbare crèmehoning is te koop in verschillende soorten en smaken. Kunt u niet kiezen? Koop dan gewoon meerdere potten, bijvoorbeeld het honingproefpakket met verschillende honingsoorten in een feestelijke verpakking.

Koop uw biologische honing bij Imkerij de Linde
Wilt u deze smakelijke biologische honing kopen? Kom dan langs bij Imkerij de Linde in Sint-Oedenrode. De openingstijden vindt u op hun website. Woont u niet in de buurt? Geen probleem! Bestel eenvoudig via de webshop en zij bezorgen de honing binnen enkele dagen bij u thuis.

Als u op onderstaande link klikt, komt u direct bij de diverse honingsoorten terecht.

Nederlandse honing kopen bij Imkerij De Linde