opc_loader

Menu

Vitafeed patty 10 x 300 gram = 3 kg

32,00
  • Alles wat je als imker nodig hebt
  • Diverse soorten honing (Bio)
  • Bijenproducten, ideaal als cadeau

Wij mogen diergeneesmiddelen verhandelen.

Beschrijving

VitaFeed Patty is een gebruiksklare proteïnepasta. 1 pakket VitaFeed Patty bevat 10 porties van 300gr.

Gebruiksaanwijzing
Plaats een stuk VitaFeed Patty bovenop het broed, zodat het gemakkelijk toegankelijk is voor de voedsters, vooral bij lage temperaturen. Sluit de verpakking goed af na gebruik om een optimale bewaring van het product te garanderen. VitaFeed Patty moet worden gebruikt in aanwezigheid van water en nectar. Zo niet, gebruik dan een suikervervanger. Hoeveelheden: Voeder naar gelang van de activiteit van de bijenkast. In bijenkasten waarvan meer dan 60% van de ramen bezet is, wordt gewoonlijk om de 15 dagen 200 gram verbruikt.

  • VitaFeed Patty kan worden gebruikt als overwinteringssupplement: Leg na de laatste honingoogst een stuk pasta van 300 g per bijenkast op de broedramen of de helft (150 g) voor een zwerm (bijenkast met 6 ramen). Herhaal dit na 7 tot 10 dagen.
  • VitaFeed Patty kan gebruikt worden als lentesupplement: Plaats een stuk van 150g per bijenkast op de broedramen. Herhaal dit 3 keer, met een tussenpoos van 7 tot 10 dagen, afhankelijk van het verbruik, tot er voldoende stuifmeel is binnengekomen.

VitaFeed Patty is samengesteld met eiwitten en aminozuren om het dieet van de bijen aan te vullen en een verstoord voedingsevenwicht te voorkomen, vooral bij gebrek aan stuifmeel. VitaFeed Patty is geformuleerd met gehydrolyseerd biergist en is rijk aan vitaminen, nucleotiden, inositol, glutaminezuur en andere aminozuren. De samenstelling van VitaFeed Patty lijkt sterk op die van stuifmeel, met een optimale deeltjesgrootte om de consumptie te bevorderen. Het gehalte aan B-vitaminen is hoog om het behoud van de fysiologische toestand te optimaliseren. VitaFeed Patty levert ook energie in de vorm van monosachariden, waardoor het product bijzonder smakelijk is voor bijen.

Beoordelingen ()
Vitafeed patty 10 x 300 gram = 3 kg heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Vitafeed patty 10 x 300 gram = 3 kg
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items