opc_loader

Menu

Propolistalkpoeder BIO 30 gram Propolia

11,25
  • Alles wat je als imker nodig hebt
  • Diverse soorten honing (Bio)
  • Bijenproducten, ideaal als cadeau

Wij mogen diergeneesmiddelen verhandelen.

Beschrijving

Propolistalkpoeder BIO van Propolia 30 gram

Propolistalkpoeder is het product van pure fijngemalen propolis. Het werkt pijnstillend en bevordert de genezing van de huid door het venieuwingsproces van huidweefsel te stimuleren. Door de sterke vochtonttrekkende werking en de ontsmettende eigenschappen van deze poeder kunt u de meeste huidirritaties de baas met deze poeder. Het is speciaal ontwikkeld (geregistreerd patent) voor een optimale opname van de werkzame stoffen in de huid en dringt gemakkelijk door de huid heen, zodat de genezende werking diep in de huid doordringt.

Gebruiksvoorschriften

Voor de huid: Strooi royaal op de aangedane huid en verspreid het door zachtjes in te masseren, daarna laten inwerken. Ook aanbevolen om aan te brengen op plekken waar veel wrijving op de huid optreedt (bijvoorbeeld oksel/lies). Kan ook aangebracht worden op billetjes van baby's, indien de huid droog en gezond is.

Schaafwonden:
Bij schaafwonden adviseren wij u eerst propolistinctuur te gebruiken en daarna te bedekken met een laagje talkpoeder. Er zal snel een korst gevormd worden, zodat het bloeden snel gaat stoppen. U kunt actieve balsem  gebruiken om het genezingsproces te versneller, de pijn te stillen en de huid te verzachten.

Voor de voeten: Strooi dagelijks de poeder royaal op de voeten en in de schoenen om de voeten te ontsmetten en geurtjes te voorkomen.

Let op: Dit product is geen medicijn. Indien er irritatie optreedt, raadpleeg dan een arts. Uit de buurt houden van de neus en mond van uw kind. Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

Ingrediënten

Talc, Propolis Cera, Rosmarinus officinalis, (Rosemary) Leaf oil, Benzyl alcohol, Benzyl benzoate, Benzyl cinnamate, Bezyl salicylate.

100% fijngemalen gezuiverde propolisextract (poeder).
100% natuurlijk
Dermatologisch getest

Inhoud: 30 gram.

Beoordelingen ()
Propolistalkpoeder BIO 30 gram Propolia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Propolistalkpoeder BIO 30 gram Propolia
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items