opc_loader

Menu

Honingshampoo BIO 200 ml van Propolia®

11,20
  • Alles wat je als imker nodig hebt
  • Diverse soorten honing (Bio)
  • Bijenproducten, ideaal als cadeau

Wij mogen diergeneesmiddelen verhandelen.

Beschrijving

BIOlogische honingshampoo van Propolia®

Inhoud 200 ml

Geef uw haar volume met deze shampoo met de geur van honing en kokos.

Het hele gezin zal deze shampoo met plezier gebruiken.

Ingrediënten: Honing, zeepkruid, bamboemerg, bloemenwater van lavendel en sinaasappelbloesem

SLS-vrije formule

TERUG NAAR DE NATUUR MET BIOLOGISCHE HAARPRODUCTEN

We zien tegenwoordig veel te vaak haarproducten met siliconen in de badkamers: ze werden aanvankelijk gebruikt om het haar mooier te maken...meer glans, gemakkelijk doorkambaar en zachter. Maar momenteel horen ze voor veel mensen bij de dagelijkse verzorging.

Het vervelende van silconen (en/of quarternaire ammoniumzouten) is dat ze niet alleen heel slecht zijn voor het milieu, maar het haar ook een heel erg kunstmatige look geven.

Om te beginnen vormen siliconen een laagje rondom de haren en dekken ze deze af. Daardoor verstikken de haren onder een ondoordringbare laag; het ware uiterlijk van het haar gaat schuil onder deze kunstmatige laag.

Na jaren gebruik van deze conventionele producten weten we niet meer hoe ons haar er zonder siliconen uitziet. Daarom is het soms moeilijk om over te stappen naar natuurlijke verzorgingsproducten.

Tijdens de overstap naar biologische producten worden de opeenvolgende lagen siliconen stuk voor stuk wegggehaald en uiteindelijk komt je echte haar weer te voorschijn. Omdat het tijdens deze overgang even duurt voordat het haar zijn vitaliteit weer terugkrijgt, lijkt het misschien of natuurlijke producten niets doen voor je haar. Dus oordeel niet te snel over uw nieuwe biologische producten! Want de toestand van uw haar zoals u ziet tijdens deze overgang is niet het gevolg van de gezondere producten...het is het gevolg van het langdurige gebruk van verzorgingsproducten die uw haarproblemen camoufleerden in plaats van te herstellen. De natuurlijke haarproducten dient u een paar weken te gebruiken voordat u positieve resultaten ziet. Dit is volkomen normaal.

Soms is het zelfs beter om het haar af te knippen omdat het teveel beschadigd is. De overstap naar natuurlijke producten is wel beter voor uw haar en hoofdhuid.

Het schuimt vaak wat minder?

In de gewone producten worden talloze sulfaathoudende oppervlakte-actieve stoffen gebruikt die voor veel schuim zorgen. In de collectieve verbeelding is dit schuim het bewijs dat het product goed reinigt...je denkt hoe meer schuim hoe beter mijn shampoo reinigt...maar dit klopt helemaal niet.

Het probleem is dat veel schuim, plus de mogelijk irriterende werking van de ze oppervlakte actieve-stoffen, de hoofdhuid gevoeliger maakt. De natuurlijke reactie van de hoofdhuis hiertegen is dat deze sneller vet wordt. Waardoor de gebruiker het haar vaker gaat wassen en hierdoor de hoofdhuid steeds meer geïrriteerd raakt...kortom een vicieuze cirkel.

Beoordelingen ()
Honingshampoo BIO 200 ml van Propolia® heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Honingshampoo BIO 200 ml van Propolia®
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items