opc_loader

Menu

Ambrosius Honingkruidenwijn rood 6 x 75cl

52,50
  • Alles wat je als imker nodig hebt
  • Diverse soorten honing (Bio)
  • Bijenproducten, ideaal als cadeau

Wij mogen diergeneesmiddelen verhandelen.

Beschrijving

Ambrosius Honingkruidenwijn rood 6 x 75 cl

De naamgever van deze wijn Ambrosius, geboren in 339 in Trier, was kerkvader en bisschop van Milaan. Ambrosius is de patroonheilige van de imkers. Een legende vertelt dat boven de wieg van Ambrosius een zwerm bijen vloog. De bijen druppelden honing in de mond van de baby, vandaar dat men spreekt dat de redevoeringen van deze heilige "zoet als honing" waren.

Ambrosius Honingwijnen is al 25 jaar in Nederland en België een begrip. Ambrosius wordt gemaakt op basis van een wijn van Italiaanse druiven. Na toevoeging van honing en kruiden worden de wijnen in Nederland gebotteld.

Ambrosius honingkruidenwijn rood is gemaakt op basis van een volle zoete wijn waaraan Nederlandse lindehoning en verschillende biologische kruiden zijn toegevoegd.  Aan deze combinatie werden in het verleden gezondheid bevorderende eigenschappen toegedicht, maar het levert ook gewoon een hele zachte smaakvolle wijn op, die bij allerlei gelegenheden gedronken kan worden. Ambrosius is ook een prima basis voor glühwein: alleen maar sinaasappel, kruidnagel en kaneel toevoegen.

Deze heerlijke zoet smakende Ambrosius honingkruidenwijn bevordert de eetlust en de nachtrust. Speciaal aanbevolen voor het vergroten van de weerstand.

Drink deze Ambrosius-wijn als aperitief, tijdens de maaltijd of voor het slapen gaan.

Alcoholpercentage = 12

Beoordelingen ()
Ambrosius Honingkruidenwijn rood 6 x 75cl heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ambrosius Honingkruidenwijn rood 6 x 75cl
Review plaatsen

Meest recente reviews